Studentský batoh Topgal ROTH 21029

Značka: Topgal

Dvoukomorový objemný batoh.

Dostupnost Skladem
Kód: ROTH21029G
1 799 Kč 1 487 Kč bez DPH
Studentský batoh Topgal ROTH 21029
Značka: Topgal

Popis:

Nejobjemnější střih z nabídky Topgalu bude vyhovovat všem, kteří toho musí denně do školy a kroužků hodně nosit. Batoh má zvětšenou přední komoru, takže se do něj vejde opravdu vše.

Batoh je vhodný třeba i pro studenty na středních nebo vysokých školách, protože v zadní komoře je polstrovaná kapsa na notebook (do velikosti 15,4"). Pokud notebook ve škole nepotřebujete, využijete kapsu třeba na sešity nebo skripta. Na kapse na laptop je pak našitá ještě jedna menší polstrovaná kapsa, která je ideální třeba na mobil.

Záda batohu jsou měkce polstrovaná, vyztužená a tvarována díky lehkému hliníkovému rámu. Ramenní popruhy jsou polstrované a ergonomicky tvarované. 

Zadní komora batohu je užší než přední. Kromě notebooku do ní dejte všechen nejtěžší náklad – třeba knihy, učebnice, atlasy. Přední komora je opravdu velká a objemná, vejde se do ní snad všechno a je v ní všitá také praktická síťová kapsa na zip.

Na čele batohu jsou ještě další dvě menší kapsy. Lahev s pitím pak najde své místo v jedné z bočních kapes z pevné síťoviny. Ta se dá totiž přitáhnout k batohu kompresním popruhem. 

Reflexní prvky jsou ideálně zasazené do designu batohu na čele i ramenních popruzích.

Parametry:

Hmotnost 1,24 kg
Objem 27 litrů
Rozměry 46 x 23 x 32 cm
Typ batohu školní batoh
Věk od 12 let

Doplňkové parametry

Kategorie: Batohy
Záruka: 2 roky
Barva: Černá
Materiál: polyester
Objem: 27 l
Váha: 1,24 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Najdete nás i na MALL.CZ