[TOP 10] destinací v ČR kam vyrazit po skončení karantény #10

A jsme tu! Dnešním dnem končí první série TOP 10 naší desátou TOP destinací, kterou můžete po skončení karantény navštívit! Po přečtení našeho posledního tipu budete mít velice obsáhlý seznam budoucích výletů, tak doufáme, že si je, až to vládní opatření dovolí, pořádně užijete! Bez dalšího váhání se na to vrhněme!!!!

Dnes to nebude žádný hrad, žádný dům či zámek, dokonce ani vinárna, dnes se podíváme na horu! Kam nahoru? Na horu Ještěd! Ještěd je hora na severu Čech s velmi známým televizním vysílačem. Myslíte, že Vám nějaká hora nedokáže nic nabídnout? Tak jeďte na Ještěd a přesvědčíte se o opaku! Na vrchol hory jedou lanovky, ale dostanete se tam i autem nebo (pro náročnější) i pěšky! V sezóně se tam dá i lyžovat a na vrcholu je restaurace, kde se můžete občerstvit a hotel, pokud byste tam chtěli strávit delší dobu. Tím, jak je hora osamocená, je možné za dobré viditelnosti nahlédnout až do Německa a Polska! Pokud jste na Ještědu ještě nebyli, určitě si tam naplánujte cestu!

Tak to by bylo :). Toto je našich TOP 10 destinací v ČR kam vyrazit po skončení karantény! Doufáme, že jsme Vás přesvědčili, že i cestování po Česku stojí za to a že jste se snad i něco naučili! Můžete se těšit na ještě mnohem více příspěvku, rad a tipů! Zatím se mějte hezky a buďte zdraví! Vaše Mendosína

Najdete nás i na MALL.CZ