Jak si vybrat správný batoh pro všechny situace

Ať už jej nazveme studentský, volnočasový či turistický, batoh je prostě batoh. Zašli bychom až tak daleko, že batoh je možná nejdůležitější druh zavazadla vůbec! Provází nás od dětství, od prvního školního dne, přes celou dobu studií, na kole, na výletech a v momentě, kdy si myslíme, že jsme na batoh staří, už jej kupujeme svým dětem. Není divu, že druhů batohů je tolik! Ale jak si takový „ideální" batoh vybrat?

Pokud opomineme batohy na specifický účel, dostáváme se k jádru toho, jakou funkčnost má batoh mít. Měli bychom se všichni shodnout, že v dnešní době musí batoh mít dostatek prostoru na notebook. K tomu přidejme místo na všechny nabíječky a samozřejmě sluchátka. Batoh používáme, když někam jedeme, a během cesty si možná budeme chtít i něco přečíst, takže potřebujeme dostatek prostoru na knihy, pokud ovšem nevlastníme elektronickou čtečku. Nesmíme také zapomenout na prostor na lahev, abychom při našich cestách nevyprahli. Není asi nutné zdůvodňovat fakt, že batoh musí být dostatečně kvalitní, aby nám taky nějaký ten pátek vydržel. A samozřejmě, batoh musí být stylový a podle VAŠEHO gusta, protože jen tak to bude opravdu VÁŠ batoh.

V našem e-shopu najdete veliký sortiment kvalitních batohů od mnoha světově uznávaných výrobců. Neváhejte a vyberte si svůj ideální batoh! #mendosina #mendosinabatoh  

Najdete nás i na MALL.CZ