Představení naší firmy

Vážení zákazníci, dovolte nám, abychom se představili.
Naše firma Euforia s.r.o. se již od roku 1993 zabývá dovozem a prodejem kožené galanterie do ČR. Jedná se o prodej jak velkoobchodní, tak i prodej maloobchodní ve svých značkových prodejnách Mendosína a Delsey. Od roku 2006 je výhradním zástupcem firmy Delsey pro ČR a SR. Výjimku tvoří tašky a brašny na fotoaparáty, které se vyrábí v licenci u nezávislé firmy a zastupuje ji firma Olympus (od roku 2009).

Francouzská značka Delsey, která figuruje na trhu od roku 1911, je druhým největším výrobcem cestovních zavazadel a cestovních doplňků na světě. Jedná se výrobky nejvyšší kvality splňující požadavky jak běžného spotřebitele, tak velmi náročného spotřebitele s nároky luxusu.

Francouzský výrobce sleduje vývoj potřeb a estetických současného zákazníka a tomu přizpůsobuje výzkum a vývoj materiálů s ohledem i na nezbytnou odolnost vůči zátěži budoucích zavazadel.

Všechna zavazadla jsou testována. Zámky na příklad na 150 tis otevření a zavření, zipy rovněž na 150 tis otevření a zavření, kolečka plně naložených zavazadel na ujetí 60 km po hrubém povrchu, ucha a popruhy  zavazadel, aby vydržela tisíce zdvižení při manipulaci;.aj. Plně naložená zavazadla jsou testována i na odolnost při pádu a nárazu.

Jen okrajově bychom uvedli, že máme i dobré zkušenosti s dodávkami našeho sortimentu reklamním agenturám i např. bankám  a jiným velkým společnostem, kde byly zařazeny jako dárky pro VIP klienty.

 

 

Najdete nás i na MALL.CZ